Jesperhus gør klar til stort rykind

Jesperhus Feriepark er ved at gøre klar til det helt store rykind af børnefamilier i forbindelse med efterårsferien, hvor parken vil blive udsmykket med masser af græskar og halmballer til den helt store Halloween-guldmedalje.

Der er med andre ord masser af oplevelser i vente, og dele af efterårsferien er allerede udsolgt.

I efterårsferien vil der også være premiere på et helt nyt show med den nye Jesperhus-karakter, Dr. Træls.

Figuren er udviklet af parkens eventteam henover sommeren og passer fint i tråd med det populære Hugo-tema. Og gæsterne kan se frem til en populær karakter:

Foto: Jesperhus

– Flere end 220.000 børn har fulgt med på vores YouTube kanal, da Hugo og venner over ni film skulle finde ud af, hvem der gik og saboterede Jesperhus. Det mundede så ud i en helt ny karakter til kataloget, og denne gang var det skurken Dr. Træls, der kom til vores lille park, fortæller Underholdningschef Jonatan V. Gregersen, Jesperhus.

Han fortæller, at Dr. Træls er en forretningsmand, inspireret af konsulenter eller kollegaer, der har været på et Lean-kursus.

– Han vil effektivisere alting og tænker på kedelige “voksenting”. Han er egentlig ikke særlig uhyggelig – bare rigtig træls. Børnene har allerede taget godt imod ham, og vi er super spændte på præmieren, siger Jonatan V. Gregersen.

Det nye show får premiere i Jesperhus Parken lørdag den 13. oktober kl. 13.00 og spiller to gange dagligt kl. 13.00 og kl. 15.30 hver dag frem til søndag den 21. oktober.

Foto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top