Jesperhus-direktør: – Sæsonen er reddet

Efter at have udskudt åbningen flere gange, kunne Jesperhus igår slå dørene op til både blomsterpark og feriecenter.

100 familier var klar til at tjekke ind på førstedagen, og de kan glæde sig over, at det hele åbner i Jesperhus. Det var der ellers ikke lagt op til i første omgang, og Jesperhus har derfor arrangeret ekstraaktiviteter som for eksempel opgavehæfter og halmballelabyrint.

Men i weekenden skiftede regeringen pludselig mening, og tillod med tredje fase af genåbningen også lege- og vandland at genåbne.


Halmballelabyrint i Jesperhus. Foto: Jesperhus

Ferieparken har de seneste uger forberedt sig på at slå dørene op netop som en del af tredje fase af genåbningen. Indtil weekenden var det dog planen, at det blev uden lege- og vandland, som først måtte åbne i august.

Men så skiftede regeringen pludselig mening, og nu må det hele åbne.

– Når vi har været helt nede og ingenting måttet åbne, og så nu må åbne det hele, selvfølgelig med restriktioner, så gør det det hele meget sjovere, for vi havde indstillet os på, det blev anderledes, forklarer direktør Peter Overgaard til TV Midtvest.

Han har tidligere meldt ud, at de mange aflysninger som Coronakrisen tog med sig koster millioner af kroner på bundlinjen. Alligevel ser han noget mere optimistisk på tilværelsen nu:

– Det er simpelthen en sten, der falder fra ens hjerte, for vi så jo ind i sæson, hvor vi ville få røde tal. Men nu ser det ud til, at vi kan få det reddet,  fortæller han til TV Midtvest.

For at det ikke skal ende med røde tal på bundlinjen har Jesperhus besluttet at forlænge sæsonen. I år holder de åbent helt frem til jul for at indhente det, der blev tabt i foråret.

– Det, vi har mistet, indtil nu, ser det rent faktisk ud til, at der er mulighed for at redde resten af sæsonen, fordi folk booker som vilde i øjeblikket, slutter direktøren.

Alene på åbningsdagen igår blev der booket ferier for 1 million kroner.

Arkivfoto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top