JernbaneCafeen og Thisted Bryghus fejrer 10 års samarbejde

Det er et rundt jubilæum, der fejrs, når JernbaneCafeen på Jernbanegade på Vesterbro i København slår dørene op for ”Øllets Dag” i morgen.

JernbaneCafeen har i 10 år samarbejdet tæt med Thisted Bryghus. Et samarbejde der er blevet til et tæt venskab mellem de to virksomheder. Og som faktisk opstod ud af det blå:

– For 10 år siden overtog Carlsberg Wibroe Bryggerierne, som leverede Porter til os. Og da Carlsberg ikke kunne levere Portere efterfølgende, var der en, der forslog, at vi kiggede over vestpå til Thisted Bryghus. Og der havde de LimfjordsPorteren, som vi har forhandlet siden, fortæller Agenete Bjørlig, der er tredje generation bag ejerskabet af JernbaneCafeen.

Specialøl knytter kunderne tættere til
Og JernbaneCafeen er kendt for at gå egne og nye veje. Ikke mindst fordi Agnete Bjørlig har en marketinguddannelse, hvor hun rådgav store danske virksomheder før, at han overtog roret i familieforetagenet JernbaneCafeen:

– Man skal skille sig ud fra mængden, og noget af det, der kan skabe loyalitet til et sted er, at man har ting på hylderne, kunderne ikke kan få alle andre steder. Derfor besluttede vi os for sammen med Thisted Bryghus at lave vores egen øl. Det er også baggrunden for, at vi for to år siden begyndte at sælge ”7 Ekspressen” med vores egen flotte blålige etikette, fortæller Agnete Bjørlig.

Hun lægger ikke skjul på, at det nordvestjyske bryggeri er en ”god ven af huset”.

– Vi laver en tur hvert år for vores kunder til Thy, hvor man besøger Nationalpark Thy, hvor rigtigt mange af ingredienserne til øllene stammer fra, og så er bryggeriet værter med en festlig sammenkomst for deltagerne, hvor de får mulighed for at se bryghuset og selvfølgelig smage nogle af alle de gode øl fra Thy, siger Agnete Bjørlig.

JernbaneCafeen  er noget særligt
JernbaneCafeen har en særlig plads i bryggeridirektør Aage Svenningsens hjerte:

– Udover at de selvfølgelig sælger en hulens masse af vores øl, har vi gennem årene udviklet et tæt samarbejde, som vi sætter rigtig stor pris på. Det er et venskab, hvor vi hjælper hinanden og udveksler ideer og holdninger til og omkring øl og vores produkter, siger Aage Svenningsen.

Bryggeridirektøren fra Thy har derfor også bestilt ekstra tidlig morgenvækning lørdag morgen. JernbaneCafeen fejrer nemlig Øllets Dag allerede lørdag morgen kl. 07.00-09.00, hvor der er smagsprøver på 7 Ekspressen – samt rundstykker. Og igen kl. 17.00-19.00 hvor rundstykkerne dog er udskiftet med lækre deller.

Forfatter

Related posts

Top