JCI og BILA inviterer erhvervslivet til kæmpe event

Det er lykkedes for JCI Thisted og BILA på Mors at få fat i den kendte og dygtige ekspert i kropssprog, Jesper Bergstrøm. Han vil gæste egnen en hel dag i oktober, hvor der sættes fokus på, hvordan man får et positivt mindset og programmerer sin hjerne til succes.

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog og er uddannet i USA og er aktuel med DR-programmet ”Taler du kropssprog”.

– Det er et scoop, at vi har fået Jesper til at komme herop og give os et energiboost af en anden verden, fortæller formand for COM i JCI-Thisted, Marie Højhus, der netop har haft nogle medlemmer i København for at opleve ham.

Deltagerne får redskaber med hjem
På sin helt egen energiske måde, giver Jesper Bergstrøm deltagerne redskaber til at få troen på, at lykkes med det, som man har lyst til. Han fortæller også om, hvordan man bruger de mest effektive metoder fra lykkeforskningen i praksis og hvordan man holder op med at tænke så meget på, hvad andre tænker om en.

Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i, at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft, ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

Målgruppen for arrangementet er ledere og medarbejdere i erhvervslivet i Thy og på Mors, som vil fremad og som tør stille op til at få et spark i røven og en energiindsprøjtning, som de ikke troede var mulig.

Arrangementet holdes i samarbejde med BILA og foregår lørdag den 28. oktober kl. 9-15 i Teutonersalen i Thisted. Prisen er 895,- kr. pr. person og tilmelding sker her.

 

Forfatter

Related posts

Top