Jazz i Thy skifter spillested og rykker til Hanstholm

For første gang skifter Jazz i Thy spillested til Museumscenter Hanstholm, der nu skal lægge sine tykke betonmure til en jazzoplevelse. ”Bunkerkoncerten” hedder Genspejl. Orkestret hedder Between The Lines, og koncerten afvikles i museumsafsnittet.

Between The Lines bruger museets helt specielle akustik som en fjerde musiker i deres ”bunkerkoncert”. Sangerinden Line Mortensens sange bliver akkompagneret af de forrygende og internationalt anerkendte musikere Jakob Mygind (sax) og Carsten Kær Nielsen (piano). Melodierne er iørefaldende, teksterne er vedkommende, og genren bevæger sig i et krydsfelt mellem singersongwriter-stilen, jazz og soul.

Jakob Mygind er en væsentlig figur på jazzscenen. Han har spillet med en lang række kunstnere og har flere gange besøgt Jazz i Thy bl.a. sammen med New Jungle Orchestra og Matchbrothers.

Jakob Mygind: Den virtuose pianist har siden Det Jyske Konservatorium været på mange musikalske rejser i Brasilien. Siden har han været en af landets mest benyttede pianister i alle afskygninger af brasiliansk og cubansk musik. Han havde stor succes i Jazz i Thy med gruppen Strejf.

Jazz i Thy præsenterer Between The Lines lørdag den 6. maj kl.19.30 i Museumscenter Hanstholm

Entré til koncerten: 150 kr., 100 kr. for medlemmer og 50 kr. for unge.

Der er ikke mulighed for jazzbuffet ved dette arrangement, men der er adgang til museets udstilling og det historiske bunkeranlæg. Koncerten afholdes i museumsafsnittet.

Forfatter

Related posts

Top