Jazz i Thy præsenterer Christian Vuust og Pablo Held

Jazz i Thy præsenterer Christian Vuust og Pablo Held lørdag den 25. marts kl. 20 i Plantagehuset, Thisted.

Her er en unik chance for at opleve en duo med fremtrædende eksponenter for henholdsvis nordisk og centraleuropæisk jazz: Den danske tenorsaxofonist Christian Vuust og den tyske pianist Pablo Held. Vuust har valgt at sætte lys på den stærke europæiske jazztradition ved at invitere det tyske kæmpetalent Pablo Held med på turné.

Det kreative brændstof er kærligheden til den gode sang. Hver sang rummer en historie, som duoen vil formidle ved hjælp af toner og klange. Repertoiret bliver især danske sange, men også nogle afstikkere til den amerikanske jazztradition. Der bliver bl.a. numre fra Vuusts anmelderroste Storytelling-album.

Koncertformen er lidt anderledes derved at Christian Vuust fortæller små historier om sangene, om de fine sangtekster, om sangskrivernes liv etc. Publikum får forhåbentlig på denne måde en ny oplevelse ud af at høre fortolkninger af sange, som de troede, at de kendte godt i forvejen.

Vuusts og Helds sammenspil er præget af lydhørhed og intimitet. De deler en udogmatisk og åben tilgang til at spille jazz, inspireret af både folkemusik, populærmusik, kirkemusik og klassisk musik. Musikken bærer præg af mødet mellem den europæiske og amerikanske jazzspillestil.
Der tilbydes jazzbuffet fra Café Baghuset kl.18.00 – pris 125 kr. Madbestilling senest torsdag den
23. marts på mobilnr. 51 55 77 69 (Ove Hegnhøj). Send evt. en sms, hvis du ikke kommer
igennem på telefonen. Så får du svar via sms.

Entré til koncerten: 150 kr., 100 kr. for medlemmer og 50 kr. for unge.

Forfatter
Tags

Related posts

Top