Jan Bisgaard fra BILA er Årets Ejerleder

Jan Bisgaard Sørensen er ejerlederen bag BILA A/S og har netop vundet prisen i Vestjylland for sin unikke vindermentalitet og sin evne til at se muligheder og skabe vækst.

Ejerlederen fik overrakt prisen af PwC, Dansk Erhverv og Nykredit ved en velbesøgt kåring i Herning.

BILA fra Nykøbing Mors blev grundlagt i 1988 og er et dansk projekthus, som hjælper sine kunder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. De har leveret mere end 1.000 automatiseringsløsninger til det europæiske og amerikanske marked inden for forskellige industrier og beskæftiger knap 300 engagerede medarbejdere i Skandinavien.

– BILA har opnået stor succes og udviklet sig meget de senere år med Jan Bisgaard Sørensen i spidsen. Han har ikke hun skabt succes og en flot vækst, men også fået virksomheden igennem en krise. Han er en unik iværksætter, som er dygtig til at synliggøre for omverdenen, hvor meget automatisering kan bidrage til kundernes vækst, siger Henning Jager Neldeberg, partner i PwC.

Foto : BILA

Dygtige medarbejdere er altafgørende
Ejerlederen bag BILA er involveret i alle dele af virksomheden, men han har samtidig en stor tiltro til sine medarbejdere og deres kompetencer, og han søger hele tiden at spille dem endnu dygtigere.

– Jan Bisgaard Sørensen forstår vigtigheden af kvalificerede medarbejdere og bruger derfor tid på at dygtiggøre dem bl.a. via coaching og sparring. For ham er teamet altafgørende. Det er tydeligt at mærke, at denne ejerleder har en stor passion for virksomheden, sit fagområde og sine medarbejdere, siger Terkel Præst Berthelsen, centerdirektør i Herning, og ønsker tillykke med prisen.

I Dansk Erhverv hersker der heller ingen tvivl om, at den rette ejerleder er fundet blandt tre kompetente finalister. De seneste 2 år har virksomheden opnået en vækst på hele 67 %, mens konkurrenterne i markedet har oplevet en vækst på 42 %. Og vækstrejsen er bestemt ikke slut for BILA endnu.

– Her har vi et fantastisk eksempel på en dygtig ejerleder, som har formået at etablere en virksomhed, der har opnået stor succes og vækst. Han har været oppe imod et stærkt felt, men vinder i dag velfortjent prisen for sin unikke vindermentalitet. Her er en ejerleder, der ikke lader sig slå ud af begrænsninger, men i stedet ser muligheder og finder løsninger, og det gør ham til et fantastisk eksempel på en ejerleder, siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Foto : BILA

Deler prisen med medarbejderne
Og Jan Bisgaard Sørensen er da heller ikke sen til at dele prisen med sine medarbejdere.

– Jeg er naturligvis både begejstret og beæret over at vinde prisen som årets ejerleder i Vestjylland, men prisen er ikke min alene. Hele denne rejse havde slet ikke været mulig uden de mange passionerede og talentfulde medarbejdere i BILA, der hver dag går på arbejde og bidrager til BILAs fortsatte vækst og udbredelse, siger Jan Bisgaard Sørensen.

 

Forfatter

Related posts

Top