Jagten på ny kommunaldirektør i Thisted skudt i gang

Så er jagten på en ny kommunaldirektør til Thisted Kommune skudt i gang efter, at Carsten Sand Nielsen meddelte, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt.

Den nye kommunaldirektør skal ifølge jobopslaget være strategisk, analytisk, innovativ og synlig i ord og handling, og samtidig være i stand til fortsat at holde fokus på sikker drift. Kommunaldirektøren skal have ambitioner for Thisted Kommune samt på velfærdssamfundets udvikling og kan evne at bringe kommunen fremad samtidigt med, at personen skal kunne se potentialerne i hele Thisted Kommune, som det blandt andet hedder i stillingsopslaget.

Ansøgningsfristen udløber mandag den 9. november 2015 kl. 09.00, hvor ansøgninger skal være modtaget. Fredag den 13. november 2015 udvælger ansættelsesudvalget kandidater til første samtale, der finder sted mandag den 16. november 2015. Efter første samtalerunde udvælges kandidater til en anden samtale, der finder sted mandag den 23. november 2015. Mellem første og anden
samtale skal de udvalgte kandidater gennemføre en test, ligesom der indhentes referencer fra politikere, ledere, kolleger og medarbejdere efter nærmere aftale.

Den nye kommunaldirektør ansættes af kommunalbestyrelsen på mødet tirsdag den 24. november og personen starter den 1. januar.

LÆS MERE HER

Forfatter

Related posts

Top