Iværksættere fra Morsø Gymnasium klar til finale

Tre elever fra 2.G fra Morsø Gymnasium har kvalificeret til finalen i Region Nordjyllands innovationskonkurrence Nordjyske Nyskabere.

De tre piger har udviklet Create-a-cake, som er et bagesæt der hjælper familier med at bage en kagemand derhjemme. Familierje vælger selv  udseendet på kagemanden med påklædning og udsmykning som man kender det fra bamse-konceptet ”Build a Bear”, hvor børn selv klæder deres bamse på. Dommerne i innovationskonkurrencen var så vilde med idéen, at de tre piger nu skal dyste mod fire andre hold i finalen i Aalborg den 6. december.

Nordjyske Nyskabere er en innovationskonkurrence, hvor hold fra ungdomsuddannelser i hele Nordjylland dyster om at vinde førstepræmien med deres helt egen idé til iværksætteri. Holdene arbejder målrettet igennem flere måneder, og på workshops videreudvikler de unge deres idé og lægger en plan for, hvordan den kan realiseres.

Vinderne får 25.000 kroner og en række præmier, der kan hjælpe dem med at føre deres idé ud i livet og blive unge iværksættere.

Foto: Morsø Gymnasium

Forfatter

Related posts

Top