Inviterer madglade indenfor i Regional Madkultur

Foreningen Regional Madkultur Thy-Mors vil gerne have flere madglade medlemmer, og laver derfor en række arrangementer i løbet af resten af året og næste år, der giver en unik mulighed for at komme med bag kulisserne hos foreningens producenter, forhandlere og spisesteder i Thy og på Mors.

Foreningen åbner nu op bag kulisserne, så medlemmerne kan komme med ud og se, hvor foreningens medlemmer holder til, og hvad de går og laver. Der vil være mulighed for at komme i køkkenet med de lokale kokke og prøve kræfter med selv at omdanne de lokale råvarer til mad og måltider.

På food-safari kommer medlemmerne med ud og besøge typisk 2-3 producenter i Thy og på Mors, og på Amok-arrangementer lader en lokal madkreatør lære fra sig, hvordan de lokale råvarer kan bruges.

Michael Thinggaard, Hotel Thinggaard

Formanden for Regional Madkultur Thy-Mors, Michael Thinggaard, håber på at få de mange madglade og lokalinteresserede thy- og morsingboer med ind i foreningen.

– Det går rigtig godt i foreningen – vi har 44 virksomhedsmedlemmer over hele Thy og Mors. Vi ved, at der findes rigtig mange thyboer og morsingboere, der er interesserede i de lokale fødevarer, og ved at lave de her arrangementer gør vi en særlig indsats for at fortælle dem, at de også er mere end velkomne som medlemmer i Regional Madkultur Thy-Mors, siger han.

Det første arrangement i rækken løber af stablen lørdag den 21. oktober om eftermiddagen. Her vil Kim Kjeldager fra bageriet 11 i 11 i Hanstholm gå “amok” i sit bageri og fortælle og vise hvordan han arbejder med surdej.

Et personligt medlemskab koster 200 kroner om året, og melder man sig ind nu, får man resten af 2017 og hele 2018 med i prisen.

Som personligt støtte medlem er man med til at støtte udviklingen af de lokale specialiteter fra Thy og Mors og kan komme tættere på de mennesker, der har lagt arbejde, sjæl og kræfter i dem.

Man kan mele sig ind direkte ind i foreningen og tilmelde sig arrangementerne på hjemmesiden: www.madkulturthymors.dk.

Forfatter

Related posts

Top