Investering åbner døre for lokal vinduesproducent

KPK Døre og Vinduer på Mors fortalte i sidste måned, at virksomheden havde investeret i et helt nyt og moderne  bearbejdningsanlæg, som skal lette håndteringen, effektivisere og udvide kapaciteten i produktionen.

Men det er langt fra de eneste fordele, som bearbejdningsanlægget giver. Vinduesproducenten kan nemlig nu løfte sløret for et helt nyt træ/alu-vindue, som er et direkte resultat af investeringen i anlægget:

– Det er et energivindue med en unik isoleringsevne, da det har en u-værdi på kun 0,68 W/m2K, hvilket er blandt de bedste på markedet, fortæller salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

– Det skal være med til at give kunderne endnu flere valgmuligheder fra KPK og således gøre os endnu mere konkurrencedygtige på markedet.

Udover den bedre isoleringsevne har det nye vindue nemlig også en ekstra smal vinduesramme, der giver et større lysindfald i boligen. Det giver vinduet et slankt, moderne design, der stiller KPK endnu stærkere i forbindelse med nybyg og gennemgribende renoveringsprojekter.

Det nye træ/alu-vindue er med 3-lags glas, energimærke A og har en Eref-værdi på +23,9 kWh/m² pr. år. Det kan fås i alle vinduesproducentens ti standardfarver og har desuden ti års garanti.

Forfatter

Related posts

Top