Interfjord og Spar Nord bliver hovedsponsor for MorsØ FC

Spillerkontingent og kommunale tilskud er vigtige for driften af en fodboldklub, men sponsorkronerne er helt afgørende. Ellers kan en fodboldklub med omkring 500 medlemmer ikke hænge sammen ren økonomisk.

– Det er derfor med meget stor glæde, at vi har indgået en aftale med Interfjord og Spar Nord. Aftalen gælder for to år og dermed er en stor del af driften sikret i de næste to år, fortæller formand Henrik Markmøller Bro fra MorsØ FC.

Både Interfjord og Spar Nord har været Hovedsponsor for NIF.

-Det er den ene af de to moderklubber for MorsØ FC, og dette samarbejde har fungeret særdeles godt, så derfor er vi glade for også i den nye klub at kunne samarbejde med både Interfjord og Spar Nord., lyder det fra fodboldformanden.

SparNord Nykøbing

Vil være aktive sponsorer
Begge sponsorer erklærer at de vil være aktive sponsorer. De ser positive på yderligere aktiviteter eller nye tiltag. Samtidig giver de også håndslag på, at de vil støtte MorsØ FCs igangværende indsamling til etablering af fodboldbaner i det nye Morsø Multipark ved Dueholmskolen og Gymnasiet. Denne Indsamling nærmer sig snart en halv million kroner.

– Vi har nu indgået aftale om det største sponsorat. Der er også indgået aftaler om ”Topsponsorarter” og ”Årgangsponsorater”. Vi arbejder på at få yderligere af disse på plads inden start. Alle sponsorater vil selvfølgelig blive synlig på klubbens nye blå og sorte kamptrøjer, men også hele den kollektion, der i samarbejde med Intersport og Adidas er lavet. Det hele kan ses på klubbens hjemmeside MorsØFC.dk Der vil på hver anden trøje stå Interfjord og på hver anden Spar Nord. Der er i klubben lavet en hel ny type tøj-model. Dvs. spillerne kommer til at have deres egen trøje, og de må meget gerne bruge den både i skole og til fritid, når blot de husker at have den med til kamp, fortæller Henrik Markmøller Bro.

Det koster at være lokale, mener man i SparNord.

– Det koster ikke noget, at sige, vi er lokale – men det koster noget, at vise at vi er det i praksis og det kan vi gøre med denne aftale,  siger afdelingsdirektør Gunner R Jensen i Spar Nord.

Den nye aftale med MorsØ FC vil helt sikker give masser af lokal synlighed.

– Vi er med denne hovedsponsoraftale og involvering i projektet Morsø Multipark med til at bidrage til den lokale udvikling og forhåbentlig medvirkende til, at sikre der fortsat kan tilbyde gymnasiale uddannelser her på øen.  Det ligger os meget på sinde i vores lokale Spar Nord afdeling, at støtte op når vi ser tiltag, der kan udvikle vores ø, siger Gunner R. Jensen.

Interfjord

Samme holdning gør sig gældende hos Interfjord.

– Det er glædeligt at vi kan meddele, at vi sammen med SparNord har indgået hovedsponsoraftale med øens nye fusions fodboldklub MorsØ FC. INTERFJORD oplever en stor lokal opbagning fra kunder lokalt på hele MORS, og ikke mindre end 12 af vore medarbejdere kommer til at spille fodbold i MorsØ FC. Derfor er det også vigtigt for os, at signalere overfor vores kunder, medarbejdere, og leverandører, at vi bakker op omkring de lokale sportsaktiviteter, siger Jens Holmgaard Pedersen, Partner og Administrerende Direktør hos Interfjord.

Han påpeger, at selskabets motivation for at indgå hovedsponsoraftale med MorsØ FC er at være med til at styrke én af øens største sportsaktiviteter.

– det er et stærkt signal og det er meget værdifuldt for vores unge ansatte, at der er nogle attraktive fritidsaktiviteter dermed bliver vi også mere attraktiv som arbejdsplads i et yderområde. Vi er rigtig glade for, at lave det her hovedsponsorat sammen med SparNord. Selvom SparNord er et landsdækkende pengeinstitut udviser de stor lokal engagement, det er vigtige signaler og har været afgørende for os, for at gå sammen med SparNord om hovedsponsoratet, siger Jens Holmgaard Pedersen.

Han glæder sig samtidigt til, lat den nye klub kommer i drift.

– det bliver et stærkt fundament for klubben når alle aktiviteter kan samles i det nye Multi Park område som bonus kommer til, at styrke Dueholmskolen, Morsø Gymnasium , EUC Handelsgymnasium samt Sports College til glæde for hele øen. Vi ønsker MorsØ FC og hele Multi Park området held og lykke og håber på stor opbakning fra kommunen og det øvrige erhvervsliv på øen, siger Jens Holmgaard Pedersen fra Interfjord.

Forfatter

Related posts

Top