Intensiveret indsats hjalp: Nu er “Hullet” atter trygt

Vagter blev hyret ind, da bl.a. Natteravnene i Struer udtrykte bekymring i kølvandet på en uheldig udvikling i skaterparken “Hullet”, hvor der bl.a. blev fundet tomme lightergas-dåser og observeret mistænkelige biler i området.

Samtidig gik bekymringen på, at børn helt ned i 12-års alderen færdedes i “Hullet” i aftentimerne.

Derfor valgte Struer Kommuner at hyre et vagtfirma til at holde øje med udviklingen, og samtidig var en medarbejder fra Ungdomsskolen behjælpelig med aktiviter for de unge i aftentimerne. Og initiativerne har virket. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

– Administrationen er orienteret om, at der alle aftener i sommerferien har været plads til børn og børnefamilier, som det er hensigten. Hullet har været et trygt og positivt sted at være, skriver kommunens Børne- og Uddannelsesudvalg i en orientering.

I orienteringen beskrives det endvidere, hvordan de utryghedsskabende knallerter og biler, i perioden med den intensiverede indsats helt forsvandt, og at vagternes anvisninger iøvrigt blev efterkommet.

-Efter alt at dømme opholder de unge, der tidligere har haft en uhensigtsmæssig adfærd i Hullet, sig andre steder i byen, og Hullet er blevet anvendt til formålet, nemlig at skate, køre på løbehjul og til fredelig samvær og leg, står der også i den politiske orientering.

Politiet har hen over sommeren jævnligt patruljeret i området, og selv om den særlige indsats fra de eksterne vagter nu er indstillet, fortsætter SSP-gruppen ifølge dagbladet med at følge op på opgaven.

LÆS OGSÅ:

Børn i 12-års alderen sniffer lightergas og tager piller

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top