Inspirationsdag på Doverodde Købmandsgård

Kulturelt Samråd i Thisted kommune inviterer sine medlemsforeninger og øvrige kulturaktører i til en inspirationsdag på Doverodde Købmandsgård onsdag den 29. september.

Tanken er at man sammen skal inspirere til og planlægge maj måneds kulturelle begivenheder i hele Thy under navnet Thy te´til kultur

Inspirationsmødet holdes i samarbejde med Kulturrummet og Thisted kommunes kulturledernetværk. Ønsket er at se så mange deltagere som muligt fra hele Thy, og derfor er der arrangeret transport med bus til og fra Doverodde.

Der er opsamling følgende steder: Frøstrup kl. 16.30. Hanstholm kl. 17.00. Thisted kl. 17.30. Hurup kl. 18.00. Ankomst på Doverodde kl. 18.30.

Aftenens program vil være fællesspisning og sang samt en workshop. Aftenen forventes afsluttet klokken kl. 21.30. Bussen returnerer herefter med stop i omvendt rækkefølge.

Tilmelding med foreningsnavn og antal deltagere til inspirationsdagen og workshop skal ske til thistedkultur@gmail.com senest den kommende mandag. Det er gratis at deltage.

 

Forfatter

Related posts

Top