Innovativt parløb mellem Bila og Skive-virksomhed

Markedet for truck ændrer sig markant i disse år, hvor virksomheder i høj grad efterspørger samlede løsninger med øget produktivitet, hurtigere procestid og lavere omkostninger som væsentlige parametre.
Derfor har robotvirksomheden Bila og Skive-virksomheden N.C. Nielsen etableret et nyt selskab med navnet AGV Scandinavia,

De automatiske og førerløse AGV-truck (Automated Guided Vehicles) kommer til at spille en stadig større rolle i fremtidens logistik på lagrene.
-Vi tager det bedste fra robotteknologien og det bedste fra innovativ truckteknologi og bringer det sammen i stærke helheds-løsninger, fortæller direktør i Bila Jan Bisgaard Sørensen.

Vil være Skandinaviens førende
AGV Scandinavia etablerer to helt nye udviklings- og democentre i Karlslunde og Balling. Begge steder bliver kunderne hjulpet med løsninger inden for automatisering af kørestrækninger, strategisk vareplacering, beregninger af materialeflow, 3D-visualisering af kundens interne logistik og økonomiske analyser af tilbagebetalingstiden, der kan komme ned på mindre end to år.

Udover udviklings- og democentre etablerer AGV Scandinavia en række salgskontorer i Aarhus, Fredericia, Svendborg samt i Norge og Sverige.

Ambitionen er, at AGV Scandinavia bliver den førende AGV-aktør på det danske og skandinaviske marked.

Forfatter

Related posts

Top