Inger Støjberg: -Derfor skal Mohamed sendes hjem

Udvisningssagen om den 21-årige somaliske slagteriarbejder fra Thisted, Mohamed Ibrahim, har nu nået allerhøjeste niveau.

Den 13. december fik han brev fra de danske myndigheder om, at hans hjemland nu er så sikkert, at han senest d. 13. januar skal forlade Danmark.

Kollegerne på Tican-slagteriet i Thisted holder af Mohamed Ibrahimog vil beholde ham. Han knokler løs og betaler sin skat. Han har gjort alt for at blive integreret i Danmark. Alligevel skal slagteriarbejderen Mohamed Ibrahim rejse hjem, siger myndighederne

Kollegerne vil beholde Mohamed

URETFÆRDIGTKollegerne holder af ham og vil beholde ham. Han knokler løs og betaler sin skat. Han har gjort alt for at blive integreret i Danmark. Alligevel skal slagteriarbejderen Mohamed Ibrahim rejse hjem, siger myndighederne. Del videoen og gør opmærksom på, at Mohamed skal have lov at blive.

Opslået af Fødevareforbundet NNF på 21. december 2017

Og selvom Mohamed Ibrahim både arbejder, betaler skat og har integreret sig i lokalsamfundet så er det ikke lig med, at han skal have lov til at blive i landet:

–  Når der er fred i hjemlandet, skal man hjem igen, understreger Integrationsminister Inger Støjberg.

Det altså på trods af statsminister Lars Løkke Rasmussens nytårstale, hvor han netop understregede, at Danmark har brug for indvandrere som Mohamed Ibrahim, men:

– Han er i høj grad et menneske, som der også er brug for i Somalia, siger Inger Støjberg.

Mohamed Ibrahims sag er ikke endeligt afsluttet. Udlændingestyrelsens afgørelse er anket.

Det er ikke kun kollegerne på slagteriet i Thisted, der er glade for Mohamed. Han er også en vellidt holdkammerat i den lokale fodboldklub

Lokalsamfundet bakker op om Mohamed

Det er ikke kun kollegerne på slagteriet i Thisted, der er glade for Mohamed. Han er også en vellidt holdkammerat i den lokale fodboldklub.Hjælp derfor gerne med at sprede videoen, så vi kan råbe de ansvarlige myndigheder og politikere op.Mohameds kolleger har nu startet en underskriftindsamling her >>> https://www.skrivunder.net/lad_slagteriarbejderen_mohamed_ibrahim_blive_i_danmarkthisted

Opslået af Fødevareforbundet NNF på 3. januar 2018

Mohamed Ibrahim kom til Danmark som flygtning i 2013. Han fik en opholdstilladelse, som egentlig skulle gælde til 2019, men i december gav Udlændingestyrelsen ham besked på, at tilladelsen er inddraget.

Foto: nnf.dk

Forfatter

Related posts

Top