Imorgen indvies Morsø Gymnasium’s nye atletikstadion

Onsdag klokken 11 indvier Morsø Gymnasium sit nye atletikstadion, og alle interesserede er velkomne til at deltage.

Atletikstadionet har været mere end fire år undervejs. Planerne for atletikanlægget blev sat i søen af blandt andre Morsø Gymnasiums rektor Kurt Sonne Thomsen:

– Vi er meget stolte over endelig at kunne indvie det nye stadion. Det er første gang, at Mors har fået så gode faciliteter til at dyrke atletik, og det kan blive et stort løft for gymnasiet og de lokale skolers idrætsmiljø, siger Kurt Sonne Thomsen, som har været en af hovedkræfterne bag arbejdet med at gøre drømmen til virkelighed.

Foto: Morsø Gymnasium

Formanden for Danmarks Idrætsforbund Niels Nygaard klipper det røde bånd, og på dagen vil også Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen og formanden for Morsø Multipark Lauge Larsen lægge vejen forbi for at give de nye faciliteter nogle ord med på vejen og markere den festlige dag sammen med elever og lærere.

Større atletikstævner i støbeskeen
Planen med det nye stadion er, udover bedre idrætsfaciliteter,  at holde større atletikstævner i fremtiden, og det allerførste stævne finder sted i forbindelse med indvielsen. Her dyster eleverne fra Morsø Gymnasium og lokale skoleelever i forskellige atletik- og sportsdiscipliner.

Morsø Gymnasiums rektor håber, at det flotte anlæg til over 2,5 millioner kroner hjælper med at skabe mere opmærksomhed omkring atletik på øen, og han er glad for at kunne tilføre lokalsamfundets unge nogle attraktive faciliteter til at træne på – også selvom de ikke dyrker atletik:

– Jeg regner, med, banen bliver godt brugt af mange af vores unge. Den lokale håndboldklub er allerede tyvstartet med at bruge banen, når de skal løbe, ved jeg, siger Kurt Sonne Thomsen med et smil.

Foto: Morsø Gymnasium

Forfatter

Related posts

Top