Ikonisk julelastbil kommer til Hanstholm og Lemvig

Den populære Coca-Cola julelastbil kører for tredje år i træk rundt med julestemning og iskolde forfriskninger til danskere over hele landet.

Hele 38 byer og steder, herunder både Lemvig og Hanstholm, får besøg.

Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, ligesom man også kan komme ind i selve julelastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers, og hvor man kan få taget et billede med julemanden.

– For mange danskere er det blevet en tradition at se julelastbilen, når den besøger deres by med julestemning og iskolde forfriskninger. Derfor er vi glade for igen i år at kunne sende julelastbilen på tur rundt i hele landet. Sidste år var der mange, som ønskede at opleve julestemningen indefra i julelastbilen. Det har vi lyttet til, så i år kan man komme ind i julelastbilen og tage en selfie med julemanden, fortæller Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

Samler ind til Mødrehjælpen
Sidste jul indsamlede julelastbilen over 400.000 kr. til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier.

Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en overvældende succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca-Cola måtte bestille ekstra merchandise.

Den store opbakning er man glad for hos Mødrehjælpen:

– Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Det er både stressende og skuffende ikke at kunne fejre julen på lige fod med andre, eller ikke at kunne dele den med sine nærmeste. Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, der møder Coca-Colas julelastbil og samtidig gør en forskel for børnefamilier i Danmark, der ikke ellers ville have råd til at fejre jul. Takket være den hjælp er det muligt, at vi kan uddele julehjælp igen i år, fortæller Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

I år bliver der derfor to slags merchandise – den velkendte miniatureudgave af julelastbilen fra sidste år samt et begrænset antal Coca-Cola snekugler.

Julelastbilens tur begynder den 11. november og varer indtil den 23. december.

Lemvig: Tirsdag den 3. december ved Kvickly fra kl. 15-19.
Hanstholm: Onsdag den 4. december ved Spar fra kl. 15-19.

Pressefoto (arkiv)

Forfatter

Related posts

Top