Ikke store overraskelser på V´s liste på Mors

Venstre Mors’ medlemmer har stemt om placeringen af kandidaterne på stemmesedlen til kommunal- og regionsrådsvalget til november.

Førstepladsen til kommunalvalget er forbeholdt Venstres borgmesterkandidat Hans Ejner Bertelsen, og andenpladsen er forbeholdt Venstres VU kandidat Lasse Højriis Larsen.

Så pladserne, der skulle stemmes om var fra pladserne 3 til 18, og for kandidaterne til regionsrådsvalget om plads nr. 5 og 22 på Venstres liste til regionsrådsvalget.

Hans Ejner Bertelsen  er glad for at Venstre Mors har fået samlet et hold af gode folk til kommunalvalget, der både er geografisk og aldersmæssigt godt fordelt.

– Det er vigtigt at vi rammer bredt, så vi er sikre på at alle områder på Mors og alle aldersgrupper er godt repræsenteret, når vi arbejder på at finde de gode politiske løsninger. Med en god bredde på Venstres hold er vi sikret at flest mulige synspunkter og flest mulige områder i byen og på landet, er med i den udvikling, vi ønsker for hele Mors, siger Hans Ejner Bertelsen.

Til regionsrådsvalget er de to erfarne Peter Therkildsen og Gunhild Olesen Møller genvalgt.

– de har været med i mange år og har derfor en stor indsigt i regionens politiske opgaver og det er altid rart at have nogle erfarne folk på de poster, så vi kan hjælpe hinanden, til fordel for Morsø Kommune, siger Hans Ejner Bertelsen.

Venstres liste er ikke låst, så der kan komme flere på listen senere. Kandidater der kommer på listen placeres fortløbende efter de nu 18 valgte kandidater.

Placering af Venstre Mors’ kandidater på stemmesedlen til kommunalvalget:

01.  Hans Ejner Bertelsen (født placering)
02.  Lasse Højris Larsen (Venstres Ungdom, født placering)
03.  Henning Sørensen (formand for Socialudvalget)
04. Ansgar Nygaard
05.  Lene Svenningsen
06. Jette Jepsen
07. Henrik Jensen
08. Bente Rahbek Riis
09. Peter Therkildsen (gruppeformand i V-gruppen)
10. Peter Lillebæk
11. Morten Lynggaard Pedersen
12. Lene Kibsgaard
13. Benny Andersen
14. Klaus Hvidtfeldt Larsen
15. Anja Birch Alsøer
16. Tage Andersen
17. Edvin Klemmensen
18. Kurt Dam Jensen

Placering af Venstre Mors’ kandidater på stemmesedlen til regionsrådsvalget:
05.  Peter Therkildsen
22. Gunhild Olesen Møller

Foto : Venstre Mors

Forfatter

Related posts

Top