Idealcombi vil ansætte danske sælgere i England

Idealcombi’s engelske selskab har så stor succes, at man nu søger flere projektsælgere og de må gerne være danskere.

– Vi har så mange projekter i pipeline på det britiske marked, at vi er sprunget over 2016 og gået direkte til 2017-budgettet. Det er afgørende, at vi får sat holdet nu, så vi kan fastholde den positive kurs, vi er inde på, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi til Wood Supply.

 

Idealcombi har 25 medarbejdere, heraf to danske, i det britiske hovedkontor i Milton Keynes nord for London og Claus Winther påpeger, at de danske sælgere er bedre klædt på til at møde de krav, Idealcombi har og at man derfor går efter flere danske ansatte.

Idealcombi flyttede sidste forår til nye og større lokaler i Milton Keynes. Kontoret beskæftiger i dag 25 medarbejdere, hvoraf to er danske. Står det til Claus Winther, må andelen af ansatte med dansk pas gerne blive højere. Danske sælgere er nemlig bedre klædt på til at honorere de krav, som Idealcombi stiller til sit salgsteam.

– I England er salgsprocessen brudt ned i specialer, men vi har succes med, at det er de samme mennesker, man møder hele vejen igennem. Sælgeren kende projektet i detaljer og være i stand til at varetage hele processen. Det reducerer risikoen for misforståelser, siger Claus Winther.

Han håber, at der kan findes danske projektsælgere, der har mod på at prøve sig selv af i England.

Idealcombi har store forventninger til Frame og Nation produkterne, der lever op til de forventede, danske 2020-krav og sendes efter planen på markedet i England efter sommerferien.

Forfatter

Related posts

Top