Ideal Combi runder 600 ansatte

Ideal Combi oplever så kraftig vækst på både renoveringssiden og nybyggeri, at der udvides og ansættes flere medarbejdere i projektafdelingerne i hele landet.

– Vi runder nu 600 medarbejdere, og vi sporer optimisme og fremgang i branchen efter en afmattende periode siden 2007. Kunden skal være i centrum, og vi skal være let tilgængelige, når der projekteres på de mange spændende projekter. Derfor styrker vi nu vores danske Idealhuses interne tilbuds- og ordreafdelinger med ekstra projektrådgivning og ekspertise, siger Claus Winter, direktør for salg og marketing i Ideal Combi til Wood Supply.

Idealcombi har siden årsskiftet løbende ansat medarbejdere – hovedsagligt i produktionen i Hurup – og har hen over foråret øget produktionskapaciteten i takt med efterspørgslen. Nu søges der også ekstra ressourcer til at styre de mange store projekter i alle tre Idealhuse i Hurup, Aarhus og København.

Idealcombi realiserede i 2013/14 et resultat før skat på knap 25 mio. kr. ud af en omsætning på 531 mio. kr. Virksomheden har et mål om at nå en milliard i omsætning i 2020.

Forfatter

Related posts

Top