Ib taler usandt, direkte lyver samt benægter fakta

Enhedslistens Jens Otto Madsen er oprørt over Viceborgmester Ib Poulsens gøren og laden i forbindelse med asyldebatten i Thsited Kommune.

– respekten for Ib Poulsen er blevet kraftigt svækket gennem afsløringen af, at han som politiker – og endog viceborgmester – taler usandt, direkte lyver samt benægter fakta – alt sammen i hans dybt usympatiske kamp mod krigsflygtninge og flygtninge, der er personligt forfulgte i deres hjemlande og derfor søger asyl i Danmark, siger Jens Otto Madsen.

Også viceborgmesterens udtalelser om de kommunalt ansatte, ryster Jens Otto Madsen.

– at Ib Poulsen ydermere mener, at man ikke kan stole på kommunalt ansattes opgørelse over bopælsadresser og sygefravær er ynkelig og deprimerende i og med Ib Poulsen er arbejdsgiver for selvsamme mennesker – i øvrigt sammen med os andre politikere, siger Jens Otto Madsen.

Og sagen stempler Ib Poulsen som total utroværdig, mener Jens Otto Madsen.

– Ib Poulsens ekstreme optræden i Hanstholm Asylcenter-sagen bidrager desværre ikke kun til at stemple ham som utroværdig, men bidrager desværre også til at øge kløften generelt mellem politikere og vælgerne, at skabe yderligere politikerlede – til stor skade for demokratiet, siger Jens Otto Madsen.

Læs mere her:
Ib Poulsen fifler med asyltal i lokal asylkamp

Forfatter

Related posts

Top