I Thy er gulvlægning en kritisk samfundsfunktion

Selvom Thisted Kommune og seks andre nordjyske kommuner har været lukket land siden et pressemøde i Statsministeriet sidste torsdag, som følge af et forsøg på et inddæmme en særlig virusmutation blandt mink, fortsætter to gulvlæggere fra Skive at krydse Vilsundbroen.

Lukket og lukket er måske så meget sagt, men borgerne i de syv kommuner opfordres i hvert fald på det kraftigste til at blive i egen kommune. Samtidig opfordres udefrakommende til ikke at krydse de usynlige grænser til de nedlukkede kommuner.

Tilbage til de to gulvlæggere fra Skive, som er i færd med at lægge gulv i de kommende lægeklinikker i det nye sundhedshus i Hundborg – og det er altså i følge Thisted Kommune at betragte som samfundskritisk. Det fortæller Esben Oddershede (V), der er formand for Klima,- Miljø,- og Teknikudvalget i Thisted Kommune, til TV Midtvest.

– Hvis ikke det her bliver gjort færdigt, så står de (lægerne, red.) uden tag over hovedet og kan ikke gennemføre den konsultation, som borgerne egentlig har krav på, siger han.

Efter planen skal det nye sundhedshus, der også kommer til at danne base for hjemmeplejen og rumme en sygeplejeklinik, indvies den 10. december.

LÆS OGSÅ:

Nyt lægehus på vej i Hundborg

Foto: (Esben Oddershede) Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top