I Jesperhus gør de klar til en vild Halloween

Når børnefamilier fra hele landet besøger Jesperhus i efteråret, kommer de til at opleve en Halloween som aldrig før. Der er skruet helt op for den hyggelige uhygge med Jungledyret Hugo både i op pyntning og underholdning.

Jesper Pedersen Klindt er leder af Storytelling i Jesperhus. Han er ansvarlig for at skrive historierne med Hugo og vennerne både i shows og på film, og ifølge ham er der nok at fortælle til Halloween.

– de seneste år er Halloween i Jesperhus bare blevet større og større og i år er ingen undtagelse, siger han.

Hugo Græskar og Børneskræmsler

Som de tidligere år pyntes hele Jesperhus op med sjove og uhyggelige figurer, men i år bliver det noget helt særligt.

– vi har fået lavet vores helt egne figurer med Hugo Græskar og Børneskræmsler, som vores skurk, forretningsmand Dr. Træls, har sat op for at skræmme børnene væk, fortæller Jesper Pedersen Klindt.

Hugo Græskarene og Børneskræmslerne er allerede begyndt at spøge på Jesperhus’ YouTube-kanal, hvor flere end 70.000 børn følger med i, hvad Hugo og vennerne laver.

– med vores filmunivers forbereder vi børnene på, hvad de kan forvente af et besøg i Jesperhus. Det gør vi året rundt og naturligvis også til halloween. Vi har netop udgivet en film, hvor Hugo driller Dr. Træls ved at placere et kæmpestort Hugo Græskar foran Træls Tårnet, fortæller Jesper Pedersen Klindt og tilføjer, at der er flere halloweenfilm på vej.

Masser af shows og underholdning

Uanset om man holder ferie i Jesperhus eller er på besøg en enkelt dag, er der masser af muligheder for at møde Hugo, Dino, Dr. Træls og alle deres venner.

– vi har skruet helt op for underholdningen i år. På vores scener spiller fem helt nye Halloween-shows med Hugo og vennerne, fortæller Jesper Pedersen Klindt.

I Jesperhus er der shows for børn i alle aldre lige fra det hyggelige og musikalske Morgenshow til det lidt vildere Pirat-Show. Og selvom der er skruet en anelse op for uhyggen til halloween, skal hele familien kunne være med.

– det må godt være hyggeligt uhyggeligt, påpeger Jesper Pedersen Klindt og fortsætter:

– når man besøger Jesperhus, vil man gerne være sammen som familie. Vi ser det som vores fornemste opgave at underholde alle uanset alder. I efterårsferien tester vi et helt nyt showkoncept med vores pirater, som nok skal blive et hit for hele familien.

Det nye show har fået titlen Piratgymnastik. Det kommer til at spille på scenen i Parken kl. 10.30 alle dage i efterårsferien.

Derudover vil man også kunne opleve Jesperhus Halloween Koncert med live band tirsdag, torsdag og søndage i efterårsferien, og der vil også være rig lejlighed til at få en krammer af Hugo og vennerne.

Traditioner

Der er altså masser af nyheder at komme efter til Halloween i Jesperhus. Men på andre områder er alt ved det gamle. For ligesom alle andre højtider er halloween fuld af traditioner, og dem må man som bekendt ikke pille for meget ved.

– det det nye, vi laver, er noget ekstra, vi gerne vil give vores gæster. Vi laver stadig halmballelabyrinter og skattejagter, som vi plejer, og så sørger

vi naturligvis for tusindvis af græskar, så man kan skære sin egen græskarlygte, mens man er på ferie og sætte den udenfor sin hytte eller campingvogn, fortæller Jesper Pedersen Klindt og tilføjer, at der er fine præmier på højkant til dem, der skærer det flotteste Jesperhus-græskar.

Næsten udsolgt

I Jesperhus fejres halloween fra 30. september til 7. november. Overvejer man, om man skal tage familien med på efterårsferie i Jesperhus, skal man ikke tøve for længe, for salget går fremragende.

– det ser rigtig godt ud. På nuværende tidspunkt går salget bedre end sidste år, og da endte efterårsferien med at være totalt udsolgt. Vi har stadig nogle få hytter i de omkringliggende weekender, og vi kan som regel finde plads til en campingvogn, siger Administrerende Direktør Thomas Buch Tøstesen.

For Jesper Pedersen Klindt betyder det meget, at så mange børnefamilier besøger Jesperhus.

– vi bruger rigtig mange kræfter på at fortælle vores historier med Hugo og vennerne både i shows og på film og rundt omkring i Jesperhus. Det er fantastisk, at så mange børnefamilier har lyst til at holde ferie og have det sjovt i vores univers, siger han.

Forfatter
Top