Hvor er Frans? – Politihunde sat ind i eftersøgningen

OPDATERET 15. januar 2020: Den savnede mand er blevet fundet død – læs mere i artiklen i bunden

Politihunde er nu sat ind i eftersøgningen på den savnede 76-årige Frans Henning Eriksen fra Thisted som ikke er blevet set siden mandag den 6. januar ved 18-tiden.

Igår gik Midt- og Vestjyllands Politi ud i pressen med en efterlysning af den ældre mand, som er et særdeles velkendt ansigt for de fleste i bybilledet. Han er kendt for at samle flasker i en Netto-pose og færdes ofte på byens havneareal. Derfor bruger politiet dagen idag på at lede efter Frans Henning Eriksen på havnearealet omkring slagteriet og de nærliggende grønne områder.

– Vi har ingen indikation på at han skulle være blevet udsat for noget kriminelt, fortalte politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted. Ikke desto mindre er han som forsvundet fra jordens overflade, og har altså ikke givet livstegn fra sig siden han forsvandt.

I kølvandet på efterlysningen i pressen har politiet modtaget flere henvendelser hvoraf mindst én betragtes som interessant.

Frans Henning Eriksen beskrives som:
– Dansk
– Ca.170 cm høj
– Brunt hår og kort mørkt skæg
– Bærer formentlig briller, sort kasket og grønlig jakke med hætte, brune joggingbukser med knapper ned langs siden, hvide/orange sko
– Medbringer altid en Netto-pose med flasker

Arkivfoto: Steen Brogaard

LÆS OGSÅ:

Tragisk udfald: Savnet 76-årig mand fundet død

 

Forfatter

Related posts

Top