Hvem skal vinde Thisted Kommunes Kulturpris 2021?

For tiende år i træk uddeler Thisted Kommune og Kulturelt Samråd sin Kulturpris til kulturelle ildsjæle, der har ydet en ekstra indsats.

Sidste år gik prisen til Jytte Nielsen, museumsleder Museum Thy. Men hvem skal have den i år? Det kan du være med til at bestemme ved at indsende til dit forslag til den person, forening eller anden aktør, som du mener fortjener at modtage Kulturprisen 2021.

For at blive udvalgt som prismodtager, skal man opfylde følgende krav:

  • Modtageren har ydet en fremragende amatør eller professionel indsats inden for billedkunst, drama, musik eller et andet kunstnerisk område.
  • Været med til at fremme og synliggøre kulturelle aktiviteter i Thisted Kommune.
  • Udvist kulturelt mod og nytænkning.
  • Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator på det kulturelle område.

Ud over æren består prisen af en flot bronzeskulptur. Skulpturen er skabt af kunstneren Zoran Luka, der i mange år var en aktiv del af Kirsten Kjær Museum.

– Traditionen tro bliver det et stemningsfyldt højdepunkt i Thisted Kommune, når vi med musik, kunst, sang og god mad, skal fejre kulturen og årets prismodtager fredag d. 7. maj i Kultursalen i KulturRummet. Arrangementet finder sted mellem kl. 15. og 17. Nærmere info følger, skriver Thisted Kommune på sin hjemmeside.

Kandidater til prisen skal sendes til Thisted Kommune senest 16. april, på kultur@thisted.dk.

Læs mere om Kulturprisen HER.

Forfatter

Related posts

Top