Hvem skal vinde Kulturprisen 2019?

Siden 2012 er Thisted Kommunes Kulturpris blevet uddelt.

I år får prisuddelingen nye festlige rammer, når eventet afvikles fredag den 21. juni kl. 14-16 i KulturRummet. Begivenheden vil nemlig fungere som afslutningssalut på den nye kulturuge ’Thy til Kultur’. Og traditionen tro bliver det et stemningsfyldt højdepunkt når årets prismodtager og kulturen fejres med med musik, kunst, sang og god mad.

Forberedelserne til arrangementet er i fuld gang, og alle opfordres til at komme og slutte sig til fejringen af den kulturelle mangfoldighed, som er opbygget i kommunen gennem mange år.

Kandidater kan indstilles nu
Thisted Kommunes Kulturpris gives til en forening, institution eller aktør, som har ydet en fremragende indsats inden for billedkunst, drama, musik eller et andet kunstnerisk område, og som samtidigt tager initiativer, igangsætter og inspirerer. Kulturprisen uddeles i samarbejde mellem Thisted Kommune og Kulturelt Samråd i Thisted Kommune.

Ønsker du at indstille en kandidat, kan du indsende dit forslag på mail til Kultur og Fritid, Thisted Kommune: kultur@thisted.dk. Der er frist for indstillinger den 15. maj.

Sidste år gik prisen til Thisted Kirkes Drenge- & Mandskor under ledelse af Niels Granvig. Foto: Thisted Kommune

 

Forfatter

Related posts

Top