Hustru til pædofil-sigtet mand: Han er ikke noget monster

Den 34-årige mand, der lørdag blev varetægtfængslet i 4 uger sigtet for at have begået fyldbyrdet voldtægt mod en bare 9-årige pige fra Vinderup, er uskyldig.

Sådan siger i hvert fald mandens hustru til Ekstra Bladet, der har besøgt hustruen parrets fælles hjem i Fousing Kirkeby tæt på Struer. En by de flyttede til for kort tid siden.

– Jeg tror ikke på det. Han er uskyldig. Men han har før været i problemer og fået en dom. Så nu kommer politiet altid til os, når der er nye sager. Jeg kalder det chikane, siger hustruen ifølge Ekstra Bladet.

De andre problemer hustruen taler om, er domme for tilsvarende forbrydelser. Den 34-årige er tidligere dømt for at have voldtaget en 12-årig pige, og for via falske facebook-profiler over lokke mindreårige til sex med ham.

Uskyldig til modsatte er bevist
– Vi blev gift, mens han sad i fængsel. Vi skjuler ikke noget for hinanden. Men selvom han tidligere er dømt, så er det ikke ensbetydende med, at han har gjort det, han nu er anklaget for. Her i landet er man uskyldig indtil andet er bevist, siger hun til avisen.

– Min mand er ikke noget monster. Jeg har kendt ham, siden vi gik på efterskole sammen, og jeg ved, at han er en god mand, siger hun.

Formoder at Legind Sø er gerningstedet
Midt- og Vestjyllands Politi foretog den 22. juni 2018 kl. 12.20 en anholdelse af den 34-årige mand som er mistænkt for at have voldtaget den den 9-årige pige.

Den foreløbige efterforskning peger på, at forbrydelsen skete onsdag den 13. juni mellem kl. 18.00 og 20.30. Pigen blev lokket ind i mandens bil i Vinderup nord for Holstebro, og kørt til et p.t. uidentificeret gerningssted. Det er efterforskningen af denne sag, der torsdag og fredag førte til, at politiet var til stede ved Legind Sø på Mors.

Den 34-årige nægtede sig i øvrigt skyldig, men kærrede ikke rettens afgørelse om varetægtsfængsling.

Foto: Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top