Hussalg: Maj måned er årtiets bedst sælgende

De danske ejendomsmæglere havde travlt i maj. I løbet af måneden blev der lukket mere end 4.700 hushandler rundt om i landet. Det er 700 flere end i april og samtidig det højeste antal salg, der har været i en enkelt måned i hele årtiet, viser nye handelstal fra Boligsiden.dk.

Det rekordhøje salg fordeler sig på store dele af landet. Dog er der et tydeligt mønster i, hvor salget topper netop nu. Zoomer man ind på de enkelte landsdele er maj i år bedst sælgende måned i både Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland og på Fyn.

– Når vi ser et så flot salg i maj i år, vokser forventningerne, da juni med få undtagelser er den måned på året, hvor der bliver solgt flest boliger. Det bliver derfor interessant at se, om hussalget kommer til at vækste yderligere i en tid, hvor både salget af ejerlejligheder og sommerhuse ligger under sidste års niveau. Følger salget det gængse mønster, kan vi godt forvente en ny rekord, når handlerne for juni er gjort op, siger kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk. Birgit Daetz.

Kilde: Boligsiden.dk

Forfatter
Tags

Related posts

Top