Hurtig thybo kun få sekunder fra sejr

Den 17-årige racerkører Malthe Jakobsen fra Sennels sluttede sæsonens første løb i European Le Mans Series på andenpladsen i LMP3-klassen. Efter fire timer adskilte kun to sekunder thyboen fra sejren på den spanske F1-bane.

Allerede under kvalifikationsrunden viste thyboen gode takter. Malthe Jakobsen kørte næstbedste omgangstid i LMP3-klassen, blot 0,021 sekund efter hurtigste mand.

– Det var rigtigt fint, og et godt udgangspunkt til løbet, fortæller Malthe Jakobsen, der i søndagens løb var sidste mand bag rattet af den fabriksnye LMP3-racer.

Malthe kørte det sidste stint i søndagens løb.
Foto: Malthe Jakobsen Motorsport

Da Malthe Jakobsen satte sig i førersædet lå han og resten af teamet på fjerdepladsen. I den sidste del af løbet formåede thyboen at hente den førende bil med to sekunder pr. omgang i løbet af den time, han sad bag rattet.

– Jeg er super tilfreds – det er en stærk start på sæsonen, og det viser at vi både har det rigtige kører line-up og at teamet har styr på teknik og strategi. Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring den her sæson, så jeg glæder mig til næste løb, siger Malthe Jakobsen.

Det næste løb køres på østrigske Red Bull Ring den 16. maj.

Foto: Malthe Jakobsen Motorsport

Forfatter

Related posts

Top