Hugo og vennerne har fået en pladekontrakt

At Jesperhus’ maskotter Hugo, Rita, Dr. Træls og alle de andre er særdeles populære blandt landets børnefamilier er langt fra noget nyt.

Alligevel var det med et løftet øjenbryn da pladeselskabet Warner Music for nyligt ringede til Jesperhus, for at tilbyde maskotterne en pladekontrakt.

– Henvendelsen kom fuldstændigt ud af det blå, udtaler underholdningschef Jonatan Gregersen, som endte med at takke ja til tilbuddet fra pladeselskabet. Det betyder samtidig, at alle sangene fra Jesperhus fremover bliver tilgængelig på alle digitale platforme, som distribuerer musik.

Warner Music’s interesse for Jesperhus er blevet skabt på baggrund af ferieparkens voksende kanal på YouTube samt den enorme rækkevidde dens opslag på de sociale medier opnår.

Jesperhus’ YouTube kanal har omkring 10.000 visninger om dagen, og det placerer den som den absolut største kanal med gratis børneunderholdning blandt de danske forlystelsesparker.

De to albums ”Jesperhus Hits” og “Piratsangen” med henholdsvis 18 og 11 børnesange er allerede tilgængelige på alle de platforme, Warner Music distribuerer deres musik. Den 16. juli udkommer albummet “Ida synger for Dino” med 13 børnesange for de allermindste.

Arkivfoto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top