HR-direktør skærper fokus på voksende medarbejderstab

De seneste fire år er medarbejderstaben hos IT-virksomheden NetIP vokset fra 78 til 180 ansatte.

I kølvandet på de mange nye medarbejdere er Annette Omøe blevet ansat som HR-direktør fra den 1. marts 2021. Hun får et strategisk ansvar i ledelsen for at tiltrække endnu flere medarbejdere og ikke mindst fastholde dem, som man allerede har.

– NetIP er vokset meget i de seneste år, hvilket gør kompleksiteten større, ligesom konsolideringen i markedet og manglen på de rette IT-kompetencer gør HR-området vigtigere end nogensinde. Annette Omøe får plads i ledelsen for at tage udfordringen op. Det kræver nemlig et kontinuerligt ledelsesfokus fra en dedikeret person, som har det som sin vigtigste kerneopgave hver eneste dag, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann.

Flere afdelinger er i fuld sving med at udvide kontorerne med flere kvadratmeter. Thisted har netop taget den 2.000 kvadratmeter store tilbygning i brug. I Viborg og Aalborg har man allerede taget konsekvensen og er flyttet i større lokaler for at skabe plads til flere kolleger. Den ottende afdeling er på vej i trekantsområdet, når de rette kompetencer er fundet.

Forslag til billedtekst: Annette Omøe bliver HR-direktør i NetIP for at skærpe fokus på voksende medarbejderstab. Pressefoto

Et vågent øje
Annette Omøe har holdt et vågent øje med netIP i flere år. Hendes nysgerrighed blev vakt, da Carsten Hedemann for fire år siden proklamerede på LinkedIn, at NetIP har en procesorienteret lederstil, hvor medarbejderne altid er de vigtigste ressourcer.

– Det er få virksomheder, der så helhjertet som NetIP, virkelig mener, at medarbejderne er de vigtigste og gør en aktiv indsats hver eneste dag for at omsætte det til virkelighed. Jeg glæder mig megameget til at være med på NetIP’s vækstrejse og være med til at praktisere procesorienteret ledelse med fokus på åbenhed, tillid og tryghed. NetIP har ambitioner om at være større og flere end i dag, så vores fælles mission bliver at dyrke den stærke kultur, hvor motivation og stolthed bringer os i en sund retning med menneskeligt overskud, siger HR-direktør Annette Omøe.

I de seneste syv år har Annette Omøe været selvstændig ledelseskonsulent, hvor hun har haft fokus på arbejdsglæde, trivsel og netværk.

Hun ser frem til at hjælpe ledere og medarbejdere i NetIP med at lykkes med det, der er vigtigt for dem.

Hun får sin daglige gang i Aalborgafdelingen og træder ind ledelsen, som består af administrerende direktør Carsten Hedemann, forretningsdirektør Carsten P. Anthonisen, finansdirektør Birgitte Lukassen samt en række øvrige ledere.

NetIP har afdelinger i Thisted, Holstebro, Herning, Viborg, Aarhus, Aalborg og København.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top