Hoxer’s aften: Mors-Thy Håndbold henter sin 6. sejr

Mors-Thy Håndbold hentede sin sjette sejr i denne sæson, da Fredericia HK søndag aften blev besejret i egen hule.

Denne sæson har allerede budt på flere dramaer for Mors-Thy Håndbold’s vedkommende, og gårsdagens kamp var bestemt ingen undtagelse. Gæsterne bed fra sig fra start, og kunne gå til pause med en føring på 14-13.

I anden halvleg kom Mors-Thy Håndbold yderligere bagud, men så vendte magtbalancen i kampen. Med 17 minutter tilbage af kampen stemplede 19-årige Mads Hoxer på højre back ind i kampen og scorede hele syv gange.

Mors-Thy Håndbold vandt kampen 31-29 og indtager ligaens 3. plads.

Fredag kommer GOG, som er ubesejret denne sæson, på besøg i Sparekassen Thy Arena | Mors i Nykøbing.

SEJR OVER FREDERICIA 💙31-29 efter 14-13 Mads Hoxer Hangaard topscorer med 10 kasser 😍