Hoxer klar til gensyn med Bette Balkan

Mads Hoxer Hangaard er efter en længere skadespause klar til igen at score mål for Mors-Thy Håndbold.

Og at han er kampklar viste han med en flot præstation, da Mors-Thy Håndbold i fredags spillede lige op med KIF Kolding. I aften skal han og resten af holdet i kamp igen.

Skanderborg Aarhus Håndbold gæster i aften Sparekassen Thy Arena | Mors, og gæsterne har fået en betydelig bedre start på sæsonen end Mors-Thy Håndbold.

Gæsterne indtager 3. pladsen i ligaen med 14 point efter de første 10 kampe. Til sammenligning ligger Mors-Thy Håndbold næstsidst i tabellen med kun 5 point for 10 kampe.

På holdkortet for gæsterne er to gamle kendinge af Mors-Thy Håndbold, nemlig Morten Balling og Allan Toft Hansen.

Sidstnævnte er tilbage på sin gamle hjemmebane for første gang til en gældende kamp. Samtidig er det Mads Hoxer Hangaards første hjemmekamp efter sin skade.

– Jeg glæder mig, og jeg forventer, at det bliver en fed kamp mod et hold, som virkelig har været gode her i starten. Jeg føler, at det er et hold, som ligger okay til os. Vi har spillet nogle gode kampe mod dem, og vi har set, at det kan gå begge veje, så det handler meget om os selv, om at have den rette indstilling og være klar fra start, siger han forud for kampen til klubbens hjemmeside.

Hvis du skal i arenaet og se kampen skal du huske et gyldigt coronapas.

Der er kampstart i aften klokken 20.00.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top