Hoxer fik drømmedebut på landsholdet

Der var ikke så meget at rafle om, da det danske herrelandshold i håndbold søndag tog imod Finland i den sidste kamp i EM-kvalifikationen.

Gæsterne fik ikke et ben til jorden i Aarhus og blev udraderet noget så eftertrykkeligt. Danmark, som havde flere nye folk med, vandt med 46-24.

Mors-Thy Håndbolds Mads Hoxer fik debut i landsholdstrøjen og blev endda tildelt en plads i startopstillingen. Han forstod i den grad at efterlade sig et godt indtryk hos landstræner Nicolaj Jakobsen. Hoxer fik intet mindre end en drømmedebut.

– Han er bare så dygtig og hurtig på sine fødder. Når en forsvarspiller er uopmærksom, så er han forbi. Helt sikkert en spiller, vi kommer til at høre mere om, skrev håndboldeskpert Bent Nyegaard efterfølgende i sin vurdering af Hoxers præstation.

Håndboldekspert Bent Nyegaard har tidligere sammenlignet Hoxer med selveste Mikkel Hansen – en sammenligning der blev gentaget i forbindelse med udtagelsen til de netop færdigspillede kval-kampe:

– Han har trods sin unge alder kæmpe betydning for Mors-Thy. Han ser banen godt og er strategisk ekstremt dygtig. Han er en gudsbenådet assistmager. Og jeg står ved det, når jeg tidligere har sammenlignet ham med Mikkel Hansen, udtaler Nyegaard til TV2 tilbage i april.

Der trækkes lod til EM på torsdag.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter
Tags

Related posts

Top