Hovedsponsor forlænger med Sports College Mors

Thisted Forsikring har forlænget sin aftale som hovedsponsor for Sports College Mors. Samarbejdet løber nu frem til næste sommer.

– Sidst vi forlængede samarbejdet i 2017 med Thisted Forsikring som hovedsponsor, håbede vi på at fremgangen ville fortsætte hos Sports College Mors i de kommende år og det må man sige at det. Vi har siden 2017 fået en ny fløj på Sports College og udvidet kapaciteten af boende elever fra 17 til 23 . Vi har gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med Thisted Forsikring og med de nye tiltag i støbeskeen, håber vi at begge parter, får endnu mere glæde af aftalen og at vi dermed sikrer at samarbejdet fortsætter meget længere ud i fremtiden, siger daglig leder Lars Svane Nielsen.

Rasmus Usptrup, der er marketingansvarlig i Thisted Forsikring, fortæller:

– Sports College Mors er et fantastisk tilbud til unge mennesker fra lokalområdet der vil kombinere uddannelse og sport, men også for unge håndboldtalenter fra hele Danmark, hvilket elever fra Aalborg, Lemvig, Esbjerg og Hobro vidner om. Lokal forankring og sammenhold er vigtige værdier for os i Thisted Forsikring. Derfor bakker vi så stærkt op om det lokale liv. Derfor er det naturligt for os at forlænge samarbejdet. Og derfor håber vi selvfølgelig også at de mange unge på Sports College Mors – og deres forældre ser Thisted Forsikring som det naturlige valg, når det kommer til forsikringer. Jo bedre det går for Thisted Forsikring, jo mere kan vi støtte lokalt.

Forfatter

Related posts

Top