Houe Film på plads i sit første rigtige kontor

Ungdomsproduktionsselskabet Houe Film har fået sit første rigtige kontor.

Den 18-årige direktør Malte Houe, er nemlig rykket ind i et af de ledige kontorer, som Foreningen Radio Limfjord råder over i sit mediehus i Bjergby på Mors.

– Det betyder rigtig meget. For det første, er det fantastisk at have et sted at være på arbejde, og så tage hjem når man har fri, og så rent faktisk have fri. Det er samtidig en fantastisk mulighed for, at få vores virksomhed og også Ung Kult til helt nye højder, fortæller Malte Houe. Han fortsætter:

– Så både jeg og de to andre drenge i Houe Film, er meget glade for den her mulighed, fortsætter han.

Bag Houe Film står også Mikkel Korsgaard Sørensen som har rang af økonomichef og Teknisk Ansvarlig samt produceren, klipperen og fotografen Bertram Bailey.

– Malte er en dygtig, ung gut
Malte Houe, som mange genkender på lang afstand når han kommer kørende i sin blå tuk tuk, har i takt med at opgaverne også hentes hjem uden for Mors’ grænser investeret i en lille bil. Men det betyder ikke, at tuk tuk’en – eller “Tukken” som Malthe Houe kalder den, er blevet sendt på pension:

Malte Houei fuld gang med redigeringsarbejdet på sit nye kontor i Bjergby.

– Den står velplejet og skinnende blå i garagen, og venter på næste opgave. Men ja, det er rigtigt jeg har fået en lille bil at køre rundt i. Jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg savnede kun at køre 30 km i timen, især nu hvor kundekredsen rækker ud over Morsø.

Radiochef Allan Josefsen glæder sig over, at den unge og ihærdige filmselskabsdirektør er blevet en del af dagligdagen på radiostationen:

– Malte er en meget dygtig, ung gut, som passer perfekt ind i vores miljø. Han har nogle kompetencer, som jeg håber vi kan nyde godt af, på samme måde som jeg er sikker på at Malte kan få en masse ud af at arbejde blandt Radio Limfjords personale, fortæller han.

Flere ledige kontorlokaler
Allan Josefsen håber, at parterne med tiden kan udnytte hinandens kompetencer – både i forhold til sparring, men også i forhold til samarbejde om konkrete opgaver. Og det er langt fra sikkert, at Malte Houe bliver den sidste iværksætter, som får lov at låne et kontor i mediehuset.

Sidste år opkøbte Foreningen Radio Limfjord konsulentvirksomheden Nedia, som holdt til i Thy. Gennem nogen tid havde ejeren Christen Overgaard lånt det selvsamme kontor, som Malthe Houe holder til i nu.

I dag er Christen Overgaard ansat hos Radio Limfjord, hvor hans opgave er hjælpe annoncørerne med bl.a. online markedsføring og Facebook-optimering.

– Vi har nogle kontorlokaler, som vi ikke bruger og tanken kunne godt være at få flere unge medie-iværksættere til at bo hos os. Dog ligger der ikke en fast plan endnu, understreger Allan Josefsen.

I mellemtiden tager Malte Houe én dag ad gangen:

– Kontor og bil er fede muligheder, men inden i mig og de andre drenge, er vi fortsat bare nogle gutter der har en brændende drøm om at lave film. Det vil vi altid være, om det så foregår i en kold campingvogn med konstante strømafbrydelser eller på et varmt kontor med gratis kaffe, slutter Malte Houe med sit velkendte glimt i øjet.

LÆS OGSÅ:

Ung filmdirektør hjælper politiet i kampen mod corona

 

Forfatter

Related posts

Top