Houe Film er ikke for sjov (længere) !

”Pr. første februar har vi ansat vores første nye mand, og vi glæder os meget til samarbejdet”, fortæller Malte Houe, stifter og direktør i Houe Film. Produktionsselskabet fra Mors har siden 2017 produceret film og markedsføringsmateriale for en masse lokale virksomheder. ”Nu sætter vi alle sejl til på vækst, det er ikke for sjov længere, men det er heldigvis stadig sjovt, ellers gjorde vi det ikke”, fortsætter Malte.

Jacob Dybdahl med baggrund som formand i Ungerådet Thy (URT) og erfaring med videoproduktion for bl.a. Alive festival bliver den nye på team Houe Film. ”Jeg er super stolt over at få lov til at være med på det her iværksætter eventyr, jeg er sikker på, det bliver en sand fornøjelse”, slår Jacob fast, da han bliver spurgt, hvad han tænker om sit nye job.

”Han er først og fremmest dygtig, og så er jeg overbevist om, han kommer til at passe godt ind i firmaets ånd. Det skal være uformelt, og vi skal sikre, at det ikke bliver en byrde, når virksomheder skal snakke om og arbejde med markedsføring”, fortæller Malte Houe.

Houe Film startede som et hobbyprojekt i 2017. Malte Houe og hans barndomsven Mikkel Sørensen producerede små film for venner og bekendte. Men i 2019, kom Bertram Bailey med på holdet, og de 3 unge iværksættere besluttede sig for at få sat vind i sejlene. I dag er Houe Film en fuldtidsbeskæftigelse og har de sidste 2 år fordoblet deres omsætning.

”En tuk tuk og en campingvogn er pludselig blevet til ansatte, kontorpladser og firmabil, det er simpelthen så spændende at være en del af”, fortæller økonomichef Mikkel Sørensen og fortsætter ”Jeg har altid vidst, at vi kunne lave film, men at vi også kunne finde ud af at tjene penge på det og gøre det til en levevej, havde jeg aldrig turdet håbe på.”

Houe Film går ind i et nyt år, igen med ambitionen om at fordoble omsætningen. ”Og det ser allerede lyst ud mht. opgaver”, afslutter Malte Houe.

 

Foto: Jacob Dybdahl

Forfatter
Top