Hotelsvindler fra Brønderslev slår til igen

Først var det Hotel Thinggaard i Hurup, det gik ud over og nu er det så Feriehotel Tranum Klit.

Den unge hotelsvindler, der går under navnet Aksel Christensen fra Brønderslev, har igen slået til imod et nordjysk hotel.

I sidste uge mistede Hotel Thinggaard i Hurup kr. 6.900, da hotelsvindleren flygtede fra regningen efter at have forlænget sit ophold flere gange.

– Han bookede først en nat og efter følgende forlængende med 2 nætter i et dobbeltværelse, tømte minibaren og havde konsekvent “forstyr ikke” skiltet på døren under opholdet, fortæller Hoteldirektør Michael Thinggaard til LimfjordUpdate.dk.

Samme fremgangsmåde i Tranum.
Den unge mand flyttede så 90 kilometer nordpå til Feriehotel Tranum Klit, hvor har har boet siden den 8. Juli, hvor han flygtede fra regningen på Hotel Thinggaard i Hurup.

Da den unge mand ville forlænge sit ophold efter at hans bil, ifølge eget udsagn, var brudt sammen 30 kilometer væk fra hotellet og at han derfor var træt og ville slappe af et par dage mere, anede hotelchef Britt Myrup uråd.

– først bad jeg om at få afregnet det, han skyldte. Undskyldningen var, at han ikke lige have så kort på sig, men ville komme tilbage senere og betale og det er ikke sket. Navnet Aksel Christensen lød bekendt og da jeg checkede det, viste det sig, at det er ham, der er løbet fra regningen på Hotel Thinggaard i Hurup. Vi har nu spærret hans rum og hans ejendele befinder sig nu i rummet, fortæller Britt Myrup.

Politiet nægtede at rykke ud
Hun kontaktede Politiet på 114 for at få dem til at komme og anholde hotelsvindleren, men fik besked på, at det havde man ikke nogle umiddelbare planer om.

Og det forarger hotelchefen:

– det kan da ikke være rimeligt, at de ikke kommer ud og anholder en åbenlys svindler. Vi gav dem adresse, lejlighedsnummer og hele pivtøjet. De skulle bare køre ud og hente ham. Men det afviste de på vagtcentralen, lyder det fra en mere end almindelig harm Britt Myrup.

Og hun bakkes op af Hoteldirektør Michael Thingaard fra Hurup:

– jeg er så hidsig, at jeg kunne springe i luften. Det hører ingen steder hjemme, at Politiet ikke gider rykke ud, når man beviseligt har en svindler i huset, der samtidigt er klar til afhentning. Han skal jo stoppes i en fart. Han fortsætter jo bare med at svindle videre. Det viser de seneste dage jo, siger Michael Thinggaard.

Den unge mand er flygtet fra regningen i Tranum og formodes at være på vej videre ud i det nordjyske sommerland. Han anvender formentlig offentlige transportmidler og formodes derfor at være på vej til enten Aalborg-området eller sommerområderne omkring Blokhus og Løkken, lyder vurderingen fra hoteldirektørerne.

De advarer nu massivt via mailkæder samt Facebook imod hotelsvindleren og rundsender fotos mv. af manden for at få han stoppet.

LimfjordUpdate har et billede af hotelsvindleren, men har valgt af presseetiske årsager ikke at offentliggøre dette – endnu !

Forfatter

Related posts

Top