Hotelejer raser: – Arrogant og diktatorisk

Når det nye turismeselskab Destination NordVestkysten, der er et samarbejde mellem Thisted, Lemvig, Holstebro, Hjørring og Jammerbugt kommuner, for alvor realiseres, så bliver det med hovedkontor i Aabybro. Samtidig oprettes der en lokalafdeling i Lemvig.

Det fremgår af det stillingsopslag selskabet bag netop har slået op i forhold til jobbet som turistchef. Den kommende turistchef får titel af direktør.

Men beslutningen om at samle kræfterne i Jammerbugt og Lemvig kommuner er blevet taget uden af tage de lokale erhvervsliv med på råd. Sådan lyder i hvert fald kritikken fra indehaver af Hotel Thinggaard i Hurup, Michael Thinggaard, der også er næstformand i Thy Turistforening.

Hotelejer: – Arrogant og diktatorisk
– Jeg synes det er arrogant og diktatorisk. Det er “Top-Down” ledelse af værste skuffe, skriver han i et opslag i facebook-gruppen “Thisted Kommunes Byrødder”.

Michael Thinggaards facebook-opslag der er skrevet den 12. november.

– Hvordan kan man søge en direktør til det nye destinationsselskab med tekst om kontor i Aabybro og Lemvig – inden der har været et eneste møde med erhvervet om hvad de vil og har brug for, skriver han spørgende.

Borgmester i Thisted Kommune, Ulla Vestergaard, siger til Thisted Dagblad, at:

– Det ville give rigtig god mening at placere det (hovedkontoret, red.) i Thisted, men det har jeg ikke kunnet få opbakning til. Når fem kommuner skal blive enige, er det altså lidt op ad bakke, hvis man står alene og synes, at det skal ligge i Thisted.

Et af hovedargumenterne er angiveligt at skabe god synergi i forhold til Dansk Kyst- og Naturturisme, der ligger i Aabybro.

Arkivfoto: Hotel Thinggaard

Forfatter

Related posts

Top