Hotel Thinggaard skamroses på oplevelses-site

Tilbage i december besøgte Simon Andersen og hans kæreste Hotel Thinggaard i Hurup. Efter opholdet skrev han en anmeldelse af sin oplevelse på oplevelsessitet duglemmerdetaldrig.dk I hans anmeldelse skriver han bl.a., at opholdets højdepunkt var den 2-retters middag de fik serveret. Forretten bestod bl.a. af bagt lange med syltet porre, skyllet hytteost og ristet pistacie. Hovedretten bestod af kalvemørbrad med jordskokkepuré: – Sjældent har jeg fået et så godt og velbalanceret måltid, skriver Simon Andersen. Sublim tjener på højt niveau Simon Andersen var ikke kun imponeret over maden. Også tjeneren som serverede får rosende ord med på vejen. – Han var imødekommende, venlig og god til at forklare om madretterene og ikke mindst vinen. Han informerede os på en sublim måde, og fik os samtidig til at føle os velkomne i restauranten, skriver Simon Andersen.

hotelthinggaard.dk

hotelthinggaard.dk

Kurbad: en undervurderet spa-perle Simon Andersen og hans kæreste besøgte også Sydthy Kurbad, der ligger få minutters gang fra Hotel Thinggaard: – Sydthy Kurbad er en undervurderet spa-perle. Kurbadet er garanti for afslapning for både krop og sjæl. Det unikke massagebassin med den store flotte stjernehimmel, der pryder loftet over bassinet, fik os til at slappe af, skriver Simon Andersen og nævner også den udendørs sauna med glasbund som en oplevelse man ikke må snyde sig selv for: -Saunaen udenfor er bygget på pæle over en sø med guldfisk. Det betyder altså, at du kan se fiskene svømme rundt under dig. Det lyder måske ikke som verdens mest ophidsende oplevelse, men det er faktisk ret interessant, når først du sidder der og oplever det ske.

Arkivfoto: Hotel Thinggard

Arkivfoto: Hotel Thinggard

Sku’ ha’ taget en dag mere Noget nær det eneste, udover en lidt kedelig udsigt fra værelset, Simon Andersen ærgrer sig over er, at han ikke havde bestilt som minimum en overnatning mere: – Næste gang jeg tager på spaophold på Hotel Thinggard, så vil jeg have en ekstra overnatning. Det jeg vil af den grund, at Hurup/Thy byder på en masse spændende og unik natur, der, ifølge mig, er værd at se nærmere på skriver Simon Andersen som det sidste i sin meget fyldestgørende og ikke mindst ærlige anmeldelse af sit ophold på Hotel Thinggaard. Du kan læse hele anmeldelsen her

Forfatter

Related posts

Top