Hotel Thinggaard og WestWind udvikler nyt turistkoncept

Hotel Thinggaard i Hurup og WestWind i Klitmøller er nu gået i samarbejde og lancerer et nyt pakketilbud: Surfophold i den mere luksuriøse ende.

Samarbejdet er kommet i stand på baggrund af, at Cold Hawaii sidste år af VisitDenmark blev udnævnt som Danmarks 2. største turistpotentiale – kun overgået af det nye Danmarks Akvarium.

– Det synes jeg, at vi må prøve at udnytte noget mere, siger Michael Thinggaard, hoteldirektør på Hotel Thinggaard.

Han har stor succes med wellnessophold i samarbejde med Sydthy Kurbad, og prøver derfor nu om surfhophold kan slå an på samme måde.

Indehaver af WestWind i Klitmøller, Rasmus Fejerskov oplever i disse år øget efterspørgsel på oplevelser på vand – særligt surfskole.

–  Det bliver klart lettere for os at sælge surfskole, når det er i samarbejde med et overnatningssted. Samtidig håber vi at ramme et lidt andet publikum som måske er mere magelige og mere luksuriøse end de sommerhusgæster, vi har i dag, siger han.

De oplever begge, at gæsterne i dag ønsker pakkeløsninger, hvor det hele er tilrettelagt og nemt at gå til, så man ikke skal bruge sin sparsomme fritid på at planlægge.

Gave til Fars Dag
Det nye tilbud er klart og lanceres op til Fars Dag.

–     Vi tænker, at det er en god Fars Dags gave, da det vil være en luksus surftur for far og vennerne – eller den aktive familie, siger Michael Thinggaard.

Håbet er, at endnu flere kommer ud og får en fantastisk oplevelse i bølgerne ud for Klitmøller, der er at regne i den absolut globale topklasse på linje med det varme Hawaii.

Fakta:
Man indlogeres på Hotel Thinggaards lækre nye hotelværelser i Hurup, og der serveres en 3 retters årstidens menu med indslag af lokale råvarer. Opholdet er inklusiv surfskole i Klitmøller, hvor der er kompetente instruktører, der tager imod og giver et 2,5 times begynderkursus i at surfe. Det inkluderer en madpakke, som man har med, og kørsel den halve time til Klitmøller, står man selv for i egen bil. Tilbuddet gælder hver dag uanset antal deltagere fra påske til efterårsferie og prisen er kun kr. 1.295,00.

Forfatter

Related posts

Top