Hotel Thinggaard får erhvervspris

Hotel Thinggaard i Hurup Thy er blevet hædret med Sydthy Rotary Klubs erhvervspris.  Blandt en række nominerede kandidater til prisen blev hotelejer Michael Thinggaard Madsen udpeget på grund af den betydning, hans aktivitet har for både thyboerne og turisterne. Hotellet medvirker til at gøre egnen kendt landet over.

Kreativ dommer hjalp på vej
Det er ti år siden, Michael Thinggaard forpagtede det, der gennem et par menneskealdre havde været det veldrevne, men stærkt lokale og gammeldags Hurup Missionshotel.

I kraft af skarp juridisk kreativitet hos dommeren i Thisted blev der slået en streg over en servitut, som forbød udskænkning af spiritus. Servitutten havde eksisteret siden missionshotellets start i tidernes morgen.

9000 overnatninger om året
Vejen var banet for en anden form for hoteldrift, og Michael Thinggaard købte bygningerne med 13 gamle værelser i 2007. Et par år senere var værelserne renoveret, og der blev investeret godt en halv snes millioner kroner i opførelsen af en fløj med yderligere 24 værelser.

I dag er Hotel Thinggaard et af Thys flagskibe med knap 9000 overnatninger årligt.

Omregnet til heltidsansatte er en snes medarbejdere knyttet til Hotel Thinggaard. Der står stor respekt om hotelkøkkenets kulinariske kunnen.

Hotellet reklamerer for og nyder godt af nærheden til Nationalpark Thy og til Sydthy Kur- og Svømmebad.

Næste udvidelse af Hotel Thinggaard bliver formentlig opførelsen af en ny restaurant og flere mødelokaler.

I overværelse af en række indbudte gæster blev erhvervsprisen overrakt Michael Thinggaard Madsen af præsidenten for Sydthy Rotary, redaktør Knud Erichsen. Foruden med æren var prisen ledsaget af et kunstværk af multikunstneren Kristine Frøkjær.

Forfatter

Related posts

Top