Hospitalsdirektør: Omstrukturering var tænkt som en intern diskussion

Som vi kunne fortælle om allerede i både fredags og mandag formiddag, overvejer hospitalsledelsen på Regionshospital Nordjyllad i Thisted, at de tre senge der i dag er på intensivafdelingen skal reduceres til en enkelt.

Hvis det bliver til en realitet, så kan det for eksempel komme til at betyde, at intensivpatienter der skal have respiratorbehandling skal en tur på landevejen til hospitalet i Hjørring, sådan som det nyvalgte Regionsrådsmedlem Tage Leegaard gav udtryk for i går.

Hospitalsdirektør Henrik Larsen medgiver, at der kan blive længere til sygehuset for intensivpatienter og deres pårørende.

– Vi gør det her af god faglighed, og vi skal behandle så mange patienter, som vi hovedet kan i Thisted, siger han til TV MidtVest.

Han understreger, at oplægget til omstrukturering var tænkt som en intern diskussion om fremtiden for Thisted Sygehus.

Diskussionen kørte dog allerede på de sociale medier i sidste uge. Da redaktionen kom i besiddelse af et notat vedr. orienteringsmødet internt på sygehuset i Thisted afviste Regionsrådsformand Ulla Astman at kommentere på mødet og dets dagsorden.

– Der er ikke noget, der er sikkert. Vi har sat det her i gang som en faglig debat internt i sygehuset for at finde ud af, hvad der er godt at gøre i årene fremover. Derudover har vi nogle udfordringer med, at vi har en medicinsk afdeling, som er presset, så det her er også et samlet forsøg på at give en bedre behandling af de sygepatienter i Thisted, siger Henrik Larsen.

Foto : Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top