Hoppede du også på vores aprilsnar ?

Den 1. april er en fest på de sociale medier – og i dele af medierne i det hele taget. Her kan man altid læse de mest udspekulerede historier, der for en enkelt dags skyld, har til formål at snyde læserne.

Noget pressen ellers skal holde sig for gode til i det daglige. Og der er også de frelste og selvhøjtidelige medier, der mener, at deltager man i 1. april løjerne, mister man troværdig.

Den holdning deler vi ikke her på redaktionen. En gang om året må man godt skeje lidt ud, og de fleste læsere er godt klar over, at man kan forvente lidt af hvert den 1. april.

Gordon Ramsey og Finn Jorsal
Vores to aprilsnare i år, var historien om, at Gordon Ramsay skulle til Hotel Hanstholm til sommer tiltrukket af de gode lokale råvarer.  Og selvom Hoteldirektør Søren Overgaard Plet hellere end gerne ville lægge lokaler til et besøg fra Ramsay, er der desværre tale om en aprilsnar.

Også historien om, at Finn Jorsal skulle have en fransk orden, var en aprilsnar. Hvis man har lidt franskkundskaber, ville alene ordenens navn (oversat til dansk) : “Den Franske Republik udmærkelse for ikke at kunne Surfe”, få alarmklokkerne til at ringe.

Vi håber, at læserne trods alt havde en god 1. april.

Venlig hilsen

Redaktionen

Forfatter

Related posts

Top