H&M lukker i Thisted

Lige siden J.P. Jacobsen Center åbnede i på Store Torv i Thisted i 2008 har tøjbutikken H&M været blandt lejerne.

Men pr. 31. januar næste år er det slut.

– H&M er en stor kæde, som har udviklet sig i sin retning – og har med deres nye ledelse valgt at opsige deres lejemål i J.P. Jacobsen Center og dermed forlade Thisted, fortæller Per Overgaard Christensen, der er blandt centerejerne.

Medarbejderne i butikken skulle være blevet orienteret om lukningen tidligere på ugen. Hos H&M’s danske presseafdeling ønsker Communication Specialist og Press Officer Pauline Laudrup ikke at kommentere på lukningen af butikken i Thisted:

– Eftersom H&M Group udkommer med regnskab for årets første 9 måneder d. 30. september, befinder vi os på nuværende tidspunkt i Silent Period. Derfor kan jeg ikke kommentere eller besvare dine spørgsmål ang. vores butik i Thisted, skriver hun i en mail til redaktionen.

Det har derfor heller ikke været muligt at få bekræftet, at en for dyr husleje skulle være årsagen til, at den svenske tøjgigant siger farvel og tak til Thisted, hvilket ellers har været på tale på rygteplan.

Per Overgaard Christensen fortæller, at siden han og den øvrige ejerkreds fik opsigelsen fra H&M, er der gennem de sidste tre måneder blevet arbejdet med flere muligheder

– Fremtiden for J.P. Jacobsen Center glæder vi os rigtig meget til at offentliggøre inden for nærmeste fremtid, fortæller han.

Han glæder sig desuden over at Thisted som handelsby har udviklet sig markant gennem årene, og at det lokale shoppingcenter har været en del af denne udvikling.

H&M meddelte sidste efterår, at kæden i år vil sænke antallet af butikker på verdensplan med cirka 250. Årsagen skulle være et svigtende salg og coronasituationens påvirkning på kundernes købelyst. Om det er årsagen til, at kæden lukker sin butik i Thy er uvidst.

 

Forfatter

Related posts

Top