HK Lokalrådsformand glad for skattejobs i Thisted

HK’s lokalrådsformand Peter Skriver Nielsen glæder sig over, at Thisted Kommune fik del i udflytningen af statslige arbejdspladser.

– Der skal tilføres årsværk til Skat i forhold til inddrivelse og udbyttekontrol, men det fremgår ikke umiddelbart at den fremlagte fordeling hvor mange årsværk der er tale om. Jeg har efterfølgende bemærket mig, at der formentlig er tale om 50 – 100 jobs, og der formentlig bliver tale om nyansættelser, siger Peter Skriver Nielsen.

Han betegner det som en rigtig god nyhed, der luner på beskæftigelsen i Thisted Kommune.

– og som HK lokalrådsformand hilser jeg i den grad velkommen, og glæder mig over, der er tale om stillinger, der er omfattet af HK overenskomst, og i HK glæder vi os til at byde de nye ansigter der måtte komme velkommen, selvfølgelig både hvis der er tale om borgere der i forvejen er bosat i området, men selvfølgelig osse hvis der er tale om ind pendlere eller borgere der vælger at bosætte sig i kommunen. Det er dejligt at en statslig arbejdsplads som SKAT opprioriteres, og sikres fremtidigt i vores område, noget der i høj grad er med til at løfte optimismen og sikre stabilitet for alle de medarbejdere der allerede er beskæftiget hos SKAT i Thisted, siger Peter Skriver Nielsen.

Foto : Konkel Media

Forfatter

Related posts

Top