Hjemmerøveri-lignende epsiode udspillede sig i Blidstrup

En hjemmerøveri-lignende episode udspillede sig mandag aften i den lille landsby Blidstrup på Mors.

Kl. 20.30 bankede det på døren hos en 27-årig kvinde. Udenfor stod en kvinde der på gebrokkent engelsk spurgte om lov til at låne toilettet hvilket blev afslået af beboeren.

Den uvelkomne kvinde forsøge derefter at mase sig vej forbi beboeren, som greb ud efter et skojern. Med skojernet skubbede den 27-årige kvinde den anmasende gæst i maven, men blev fravristet skojernet. Herefter blev det brugt til at slå beboeren flere gange i ansigtet, på skulderen og underarmen.

To mænd ventede i baggården
Trods slagene lykkedes det den 27-årige kvinde at skubbe den anden kvinde baglæns ud af døren. På det tidspunkt opdager beboeren, at der står to ukendte mænd i baggården. Hun henter derfor sit 1-årige barn og løber over til naboen som alarmerede politiet.

Efterfølgende bliver det konstateret, at kvinden og de to mænd har forsøgt at stjæle et fladskærms-tv i huset – men umiddelbart er intet blevet stjålet.

Sparsomme signalementer
Den 27-årige kvinde har forklaret politiet, at de påtrængende personer kørte fra stedet i en ældre mørkegrøn personbil hvis registreringsnummer muligvis starter med bogstavet P. Derudover er det sparsom med signalementerne.

Den anmassende kvinde beskrives som usoigneret og hun havde sit hår sat op i en hestehale. Hun var iført en kort læderjakke, og under den en karrygul trøje.

Der er ingen beskrivelse af de to mandspersoner.

Karl Tange fra lokalpolitiet i Thisted har en klar opfordring til borgerne:

– Man skal ikke lukke nogen ind der vil låne toilettet eller have et glas vand. Det er som regel nogen der vil forsøge at stjæle der hvor de kommer ind.

Har man set eller hørt noget i forbindelse med episoden bedes man kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Forfatter

Related posts

Top