Hjælp på vej til brandramt flygtningefamilie

Forleden fortalte vi, i samarbejde med flere andre medier, historien om Yasser Mohammed Obied og hans familie, der havde mistet deres møbler, ting og sager under en brand tirsdag aften i deres lejlighed i Thisted.

Historien gjorde stort indtryk på Pia Hangaard fra Sejerslev på Mors. Faktisk så stort at hun blev nødt til at reagere. Det skriver TV MidtVest.

– Da vi så det, blev vi lidt frustrerede. Hvad ville man selv gøre, hvis man stod i den situation med fem børn og uden hjem? Min næste tanke var, at vi havde så mange ting, som nok alligevel bare skulle på genbrugspladsen, så vi besluttede, at vi hellere ville køre over med tingene og glæde dem. Det kunne jo ligeså godt have været os, der stod i den situation, siger Pia Hangaard til TV MidtVest.

Facebook hjælper
Forleden lavede Pia Hangaard desuden et opslag på Facebook, hvor hun gav folk mulighed for at aflevere ting til hende, som hun så ville tage med til familien. Og det har tilsyneladende givet pote:

– Der er mange, der har henvendt sig, og flere har været forbi med ting og sager til familien. Og jeg ved, at der kommer flere, siger Pia Hangaard.

Forfatter

Related posts

Top