– Hjælp os med at tiltrække arbejdskraft

Snart starter tusindvis af studerende for alvor jagten på deres første job. Andre leder efter et studiejob eller en praktikplads.

Derfor planlægger Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum at tage på charmeoffensiv i både Aalborg og Aarhus, hvor der efter sommerferien afholdes store karrieremesser.

– Derfor er vi på udkig efter Thy-virksomheder, som kunne tænke sig at bruge en, to eller tre dage sammen med os til at fortælle om erhvervs- og bosætningsmulighederne i Thy, skriver Thisted Kommune på sin hjemmeside.

Som deltager skal du have et konkret tilbud med i tasken til de studerende samt lyst til at sælge Thy som erhvervs- og bosætningsmulighed overfor de mange studerende, der kommer forbi den fælles Thy-stand.

Der vil være ca. 140 udstillere og ca. 3.500 studerende på messen i Aalborg, heriblandt rigtig mange ingeniørstuderende. På messen i Aarhus kommer der lidt færre af det hele.

– Det er gratis at deltage, og vi sørger for alt det praktiske omkring standen. Som deltagende virksomhed skal du blot medbringe din viden og dit gode humør.

Sidste frist for tilmelding er den 13. august 2021 kl. 12.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top